Book en undervisningsdag

Vi tilbyder en gratis undervisningsdag om vold i familien, kærestevold og grænser til 7.-10. klassetrin.

Projektet er desværre lukket ned på grund af manglende økonomiske midler. Skulle vi få penge til at starte op igen, kan du holde dig orienteret om booking af undervisning her. Nedenstående er derfor pt ikke gældende.

Hvis du gerne vil sættes på venteliste til en undervisningsdag, kan du sende en mail til kd@krisecenteret.dk. Mailen skal indeholde lærerens navn, skolens navn, klassetrin og antal elever i klassen.

Du skal være opmærksom på at hvis skolen er svær at komme til med offentlig transport, skal vores lærer afhentes ved nærmeste større station eller stoppested. Der er som udgangspunkt ingen undervisning om torsdagen, og vi kan max undervise 28 elever ad gangen.

Når du booker en undervisningsdag indgår du og din klasse i projektets evaluering. Det betyder at I skal besvare spørgeskemaer både på undervisningsdagen og ca. 3 måneder senere.

Du kan læse mere om undervisningsdagen her.

Vi holder også lærerkurser og kurser for lærerstuderende om vold i familien, kærestevold, underretninger og forældresamarbejde. Hvis du gerne vil booke os til et kursus, kan du kontakte os på kd@krisecenteret.dk. Der skal minimum være 20 deltagere.

Du kan downloade vores undervisningsmaterialer til 4. – 10. klassetrin her.

<< Tilbage til siden for voksne

                                   Klip fra en undervisningsdag i 5. klasse